Stallampen zijn duurzame buitenverlichting die wel tegen een stootje kunnen. Deze lampen trotseren barre weersomstandigheden en gaan lang mee. Ze geven uw huis of schuur een landelijke uitstraling en zijn echte blikvangers.

[display_filter store=”4″][display_pages store=”4″][user_pages store=”4″][user_sort store=”4″]

[display_multi store=”4″]

[display_pages store=”4″][user_pages store=”4″]

Stallampen en Schuurlampen Goedkoop Online Kopen in onze Webshop!

Nostalgie viert hoogtij!
We willen allemaal terug in de tijd. Lekker knus en alles zoals het was in de jaren ’50 en ’60. Onze moderne, hectische tijd vraagt gewoon om dingen van vroeger. Toen alles nog op zijn gemak ging. Kwam iets vandaag niet af, dan maar morgen. Veel mensen willen hun huis een inrichting meegeven die accessoires van vroeger heeft. Vintage lampen, meubels en gebruiksvoorwerpen zijn weer helemaal terug van weggeweest. De mooiste accessoires op het gebied van nostalgie kun je vinden in de kringloopwinkels. Toch beginnen deze zo langzamerhand op dit gebied ook uitgeput te raken. Dus we gaan het zoeken in mooie nagemaakte nostalgie. Lampen waren vroeger op gas of olie. Dat willen we nu niet meer. Elektriciteit en led-lampen zijn meer van deze tijd. Dus we zoeken het in een product wat een vintage uitstraling heeft maar toch is voorzien van het gemak van tegenwoordig.

Stallamp Kopen

Stallampen werden “zoals het woord al zegt” in de stallen bij de boeren gebruikt. Schuurlampen kunnen tegenwoordig prima toegepast worden in een inrichting die een industriële look uitstraalt. Een stallamp is eigenlijk bedoelt voor aan de buitenmuur maar past ook prima in een hal of gang. Deze lampen die onder de noemer industriële lampen worden verkocht hebben een stoere, robuuste uitstraling en passen dan ook geweldig bij een landelijke of industriële stijl. Toch is het spannend om zo’n lamp ook eens toe te passen aan de buitenmuur van een strak, modern huis.

Hanglamp Voor In De Stal Kopen

De hanglampen die vroeger in schuren en stallen werden gebruikt hingen aan een grove, stalen ketting en waren voorzien van veel roest en spinnenwebben. Dit is nu niet meer het geval. Bij lampen-expert.nl zijn prachtige nieuwe stallampen aan te schaffen met de uitstraling van vroeger. Voor boven de eettafel is een ouderwets uitziende stallamp een prachtig accessoire.

Navigator wand/plafondlamp

Deze lamp is een echt voorbeeld zoals de stal- en schuurlampen er vroeger uitzagen. De aluminium lamp kan zowel aan het plafond als aan de muur bevestigd worden. De lamp heeft 3 jaar fabrieksgarantie en is zoals elk gekocht item bij lampen-expert, voorzien van het CE-gekeurde label. De hoogte is 38 cm en de diameter 25 cm. De lamp heeft een ruw-aluminium uitstraling maar is wel voorzien van een kunststof venster. Het gebruik van een Led-lamp voor deze vintagelamp is aan te raden.

Blikvanger Buitenlamp

Een stallamp is een echte blikvanger voor aan de buitenmuur van je woning. Het zijn lampen die wel tegen een stootje kunnen. Alle weersomstandigheden moeten zij kunnen trotseren en er ondanks wind, zon en vorst er toch mooi uit blijven zien. Bij lampen-expert koop je hoogwaardige kwaliteit, die door de professioneel uitziende lampen nog eens wordt benadrukt.