Voor de mooiste en voordeligste industriële buitenverlichting zit u hier goed. Kies een industriële buitenlamp die past bij uw tuin of perceel. De industriële buitenlampen gaan erg lang mee en zijn daarmee zeer duurzaam!

industrie-hanglampen_industriele-buitenverlichting

De meeste van deze industriële hanglampen voor buiten zijn gemaakt van massief chroom of ijzer en kunnen tegen een stootje. Geen zorgen dat uw lamp kapot gaat, deze gaan lang mee!

De mogelijkheden van industriële buitenverlichting uitgelicht

Buitenverlichting verhoogt de schoonheid van uw woning en dient daarnaast voor meer veiligheid en beveiliging. Buitenverlichting verhoogt de waarde van uw huis.

Mogelijk heeft u een van deze opties nog niet eerder overwogen.

De voorkant van uw woning verfraaien

Een goed verlichte voordeur stelt u in staat om de gasten te begroeten. Muur lantaarns aan de zijkant van de deur geven een gastvrije look.

Buiten de garage kunt u een lantaarn plaatsen of installeer een lamp boven de garage deur.

De achterkant van uw woning aankleden

Stappen, paden en opritten kunt u verlichten om er voor te zorgen dat gasten en familie in staat zijn om gemakkelijk en veilig in het donker bewegen. U kunt pad lichten of na de lantaarns te installeren of bevestig lichten aan de zijkant van het huis.

Dekken, portieken en patio’s kunnen worden omgezet in romantische avond retraites door het verbergen van low-voltage mini-lampjes onder trappen, railing of banken. Een ander idee is om een kijker te installeren in de takken van een boom.

Bij een gril is het belangrijk om de juiste verlichting te hebben. Om dit te bereiken is het mogelijk een verzonken spot-licht op een aangrenzend dakoverstek te monteren.

Overweeg de installatie van een bewegingssensor zodat de lichten niet teveel branden en u energie kan besparen. Voor extra veiligheid kunt u met spotlights de zijkanten van het huis verlichten. Om energie te besparen is het ook een idee om een sensor te instaleren die alleen ‘s nachts of bij beweging het licht aanzet.

Fraaie Verlichting Voor Zwembaden

Laagspannings- en LED-verlichting zijn populair bronnen voor zwembad verlichting. Of installeer glasvezelverlichting in de vloer van uw zwembad.

Conclusie
Uiteraard zijn er nog een groot aantal andere mogelijkheden voor buitenverlichting om uw woning. Voor een persoonlijk consult kunt u contact opnemen met onze experts.